Meditera eller vibrera?

haha ja det är frågan det!
Skulle berätta för min kära svärmor om att vi på jobb idag, jag, z o Lena (under Lenas ledning) hade skapat oss våra inre rum och mediterat, men att jag började "vibrera" i ben o anant haha men hon fick till de på ett sätt, ja jag vet inte vad! läs själva: http://susanne-tulle.blogspot.com

ja jisses...
jaha, så vad händer annars då?
Jag har vart redig o äntligen kommit ihåg att ringa till ögonläkaren om intyg till lämp o så iaf! inte illa hos denna för tillfället ibland förvirrade dam! elelr tös vilket ni nu känner att jag är ;P
Jobbet rullar på, veckorna går snabbt o där är både allvar men även mkt härliga roliga sidor hos alla mina kära kollegor!
haha ser bla fram emot Lenas dansband, Lena o pågarna hahaha de är en historia för sej! (bäst av allt är väl att hon i själva verket precis som jag ju är hårdrockare)

jaa...fick en räkning från stället jag beställt tärnornas klänningar ifrån att jag inte hade betalt än..."hmm...betalade inte jag den direkt?" börja fundera...gick in på internet banken o kolla, joooodå 28/1 betalade jag dem!
Ringer till dem, men hon i luren lät ju inte direkt förvånad eller bekymrad eller nåt, snarare som de verkade hända ofta..." Okej, ahr du möjlighet att faxa eller maila? maila underlag för att du har gjort de så får vi kolla vart pengarna tagit vägen, tack o hej"

Jaha...........

så nu får vi väl se vad de blir av de då.


ja o allt går bra med Rocky, han är så söt o go! skulle filmat han när han är ute o är galen i snön egentligen o lagt upp här, haha han är så härlig!

Imorgon ska vi hem till Jenny o Martin, kika på deras nya lägenhet o lite sådant.
Sen på lördag ska jag ut o yra minsann med min namne Veronica! yeaaah party on wayne! =)

o jag lovar att i nästa inlägg ska jag ha med en bild på min tattoo!=D

Ha det super alla!


Crazy

sitter o lyssnar på Aerosmiths- Crazy.
Mkt bra låt!!

Jao nu är de helg! härligt!
Vi hade en mkt givande planeringsdag ute hos svärmor igår.

Idag har jag avrt helt super pigg idag! =) härligt, men nu är jag mest hungrig o börjar få huvudvärk..sitter o abra väntar på att Kenny ska bli färdig duschat o få på sej kläder så vi kan åka enr på stan o prova den nya thai restaurangen =)

O min bror ringde idag o undra över bröllopspresenter va som kan avra bra, o sen om vi avr höjdrädda?!? haha jag sa bara att fallskärm eller bungyjump är inge jag gör iaf! ja kan va höjdrädd beroende på va de är för situation, kenny är ju van o springa på tak på högahus så han är ju inte de iaf!
haha men sen kom ja på typ" men hm...höjder i luften, helikopter eller nå kanske de e! de e ju ok!" haha så fick skicka ett mess att de va ok =)

sen kommer svärmor o börjar prata om att hon satt min mor i arbete också, o bara skrattar o vill itne säga vad! hahaha

2+ grader är de ute med! haha töa snön! TÖA!! haha

jaa....fy vad jag skrattat idag på jobb med med kära Lena...ojojoj..hahaha hysteriskt kul var de!

ja nä nu ska vi ner o käka!

Trevlig helg till er alla!



SWEDEN ROCK!!!

Hell yeah!!
Nu ahr vi bokat boende o biljetter till årets srf!
ohhh där är sååå många fruktansvärt bra band som kommer dit i år!
ska bli riktigt kul!=D

För övrigt: tattueringen läker fint, kommer snart bild, vet nog vad jag ska göra för en ny 31 mars nu med =)

Ja, annars en vanlig vecka med jobb o sådant,  vi ska ha planeringsdag imorgon ute hos svärmor.
Bröllopsplanerna rullar på de med, klänningen är beställd, o alla inbjudningar klara bara att skickas =)

yes, kort inlägg denna gång, känner mej mest trött just nu.

Hey hey hey!

Tattoo o Sweden Rock

Yes!
min tattoo på ryggen blev äntligen klar i ons! sjut nice är den, komemr dock vänta med att lägga upp bild på den här tills den är helt läkt, så ni får se det fullständigt färdiga resultatet =)
8 timmar blev det allt som allt, så sen är det 31 mars de är dax för nästa!;D

Ja o nu har jag vart inne o kollat vilka band som är klara till sweden rock i år! my fod så många bra band! några man redan sett, men är klart mer än välvärda att se igen, o många man inte sett än, som Danzig tex!!=D
Ja, så i morse blev det till att säkna ordentligt på bröllopet, vad som är kvar för kostnader, hur mkt pengar har vi, kommer vi kunna spara, o joo..det ser väääälldigt lugnt ut, så det blir nog troligtvis sweden rock i år!!=D=D=D=D
tjohooo!

Yes yes, det var allt för denna gång!

Hemma igen!

Då var man hemma igen, kom hem igår kväll, har ju som sagt varit i linköping på PPI utbildning sen i sön.
Det har varit både intressant, givande och kul!
Givetvis sitta i klassrummet på föreläsning varje dag o även praktiska övningar, o utöver det har det varit:

Mån: Läraren bjöd på paj o dricka i gillestugan.
Tis: Massa shopping i många roliga affärer med massa rea på i stan!=D Köpte en kort svart kjol, en knälång, ett armband, ett par höga skor(oväntat!) och ett par ac/dc converse!=D o så köpa med Kina mat hem till stugan som vi bodde i på skolområdet.
Ons: Mera shopping på stan! Billiga ansiktscremeer på rean, strumpbyxor, mascara, ytterligare en kort svart kjol med "nitar" på och ett armband. Käka ute på kina restaurang.
Tors: ytterligare shopping på stan! ett par örhängen och skinn-leggings =)
Därefter bjöd vår kära lärare oss på restaurang, mkt god mat och dricka där!

Och hela tiden har jag haft otroligt bra, trevligt o roligt sällskap!


Mindre kul var väl först när vi kom på kvällen Nina o jag (körde bil upp) o skulle hitta "luckan" som vår nyckel skulle finnas i....hahaha vandra runt i värlfens kyla ( någon sa senare de hade varit -26 grader den kvällen???) så vi gick runt o leta o leta tills våra tår o fingrar nästan förfrös, sen kom som tur var Agneta o visste var "luckan" fanns =)

Annars vart bra, lite växlande mellan - grader o nån enstaka plus grad. snöat mkt dock från o till, men fint när snön bara dalar ner o inte en massa blåst som de e här nere!





Lite bilder från där vi bodde =)

Nu är det dock skönt o vara hemma igen hos mina två Älsklingar =)



Kunde dock varit lite roligare väder här =S

Jepp jepp, thats all for now! =)



RSS 2.0