what ever

Har idag var på vårdcentralen och återigen träffat den socialt inkompetenta läkaren(märklig jävel, tar inte i hand och hälsar, ser knappt på en, säger ytterst få ord till en, och pratar över huvudet på en som om man inte vore där till sköterskan i rummet som i sin tur får säga direkt till mig)
sköterskan var ju iaf trevlig..
Hur som helst, har gjort mej av med en leverfläck jag haft ett antal år bakom örat typ nu(har aldrig stört mej tidigare då håret döljer den) så de svider lite nu.
Störigt som fan dock att jag ej får tvätta håret på 3 dagar =S.
Man hade annars kunnat tro att det som skulle störa mej mest var att han sa att jag inte får röka på en vecka..(meen som om denna rökare skulle följa det?? ;) )
Har så många sjuksköterskor och läkare på jobb som inte tar så hårt på det, visst har det med läkningen o göra, men allvarligt, de är ett minimalt sår va fan.
Ja, så har jag även äntligen fått med mannen till gymmet och inhandla de efterlängtade gym-korten, så nu är det dax för ordentlig träning på fritiden o inte bara på jobb! =D
Hade en fundering här om dagen när vi handlat på Maxi. Kenny var på väg o backa ut bilen när jag lämnat vagnen, så jag hoppar bara in i bilen och säger " Jag vill gärna följa med", alltså tänk vad kul det hade vart o göra med en helt okänd människa?
Hoppa in i en okänd bil med en okänd människa och säga "jag vill gärna följa med" hur hade folk reagerat?? haha sjukt kul tror jag..
Hur hade ni reagerat om någon gjort det med er? ;)
Rock on!

RSS 2.0