Ytterligheter

Det skrivs lite här o där om det och folk kopierar alla dessa textar på FB,
Alla tycks kopiera och skriva om Reinfeldts magsjuka, men va fan, Inte för o va sån, men jag hade inte heller gått till jobb magsjuk o dessutom smittat alla andra :s
känns inte riktigt som att det går o jämföra de två skilda sakerna.
Tycker givet inte att de som är ex. Svårt cancer sjuka ska tvingas jobba, men man behöver inte gå till ytterligheter heller bara för det råkar vara en politiker.
Ska vi alla börja gå till jobb magsjuka då, bara för att det ska vara rättvist?

Jaha, för övrigt är jag sjukt trött, känner mej allmänt kass, o lite illamående. Fick en märklig yrsel-attack grej innan idag, sjukt obehagligt var det =S

Imorgon är det måndag igen, ny vecka på jobb, med mycket nytt som händer! Spännande och kul! =)
From ons nya arbetstider med 8-16.30 istället för 7.30-16.
Funderar starkt på att börja jogga o så på morgonen innan jobb,(gå upp samma tid som nu ändå ju) mest för att ha det avklarat o ha kvällarna lugna sen istället.
Får se vad morgon orken säger om det ;P

Saknade det där spontana, roliga som man hade för sig förr, fester och sådant(finns ju inget roligare än spontan-fester?) Men när man inser hur många av de i ens omgivning som har barn, så blev det mest spontana 2 veckor fram i tiden! haha

Har kollat på gamla foton idag med. Saknar gamla tider med vänner/familj fån Nässjö då, tider på SRF, möhippan på Rockweekend, mitt långa hår bl.a. Längtar till mycket också, igen SRF, nya tatueringar och annat roligt som framtiden kan ge =)

men men, här är minus grader och kallt nu, snålt med cash efter dec. månads elräkning (jävla elbolag som inte kommit igång med vårt billigare avtal..de e det enda jävliga med att bo i hus). Händer inte så överdrivet mkt annat heller.
Men på lör blire fest här i huset iaf! ;) Det ser vi fram emot! ;)



Rock on!

Gott nytt år dårå

Nytt år, nya möjligheter o upplevelser som väntar!
Tror minsann det här kommer bli ett riktigt Nice år, bara en känsla!

Så nyårslöfte? Nä, sådant sysslar jag inte med! Däremot blir det nya friska tag med maten och motionen som i vanlig ordning fördärvades i december månad!

Så ja, hoppas på ett kanon år med många bra spelningar o trevligt folk! ( vad gäller spelningar ser det redan jävligt bright ut ;) )

Rock on!


RSS 2.0